Objava za medije – Perpetuum Mobile postaje partner tvrtke Esri

Sava

Zagreb, 12. ožujka 2024. – Perpetuum Mobile objavljuje da je postao partner Esri, vodeće svjetske kompanije u području upravljanja geoprostornim informacijama i razvoja geoprostornog softvera. Ovo partnerstvo će Perpetuumu omogućiti da korisnicima ponudi napredne geoprostorne alate i rješenja te da dalje razvija postojeće projekte.

"Izuzetno smo zadovoljni partnerstvom s Esri, tvrtkom koja je prepoznatljiva po inovativnim geoprostornim rješenjima", rekao je Blerim Sela, direktor Perpetuuma. "Ovo partnerstvo će nam dati značajan zamah u daljnjem razvoju i omogućiti nam da precizne geoprostorne informacije integriramo s našim poslovnim rješenjima."

Perpetuum Mobile već dugi niz godina razvija projekte u javnom sektoru koji su fokusirani na upravljanje vodnim resursima i infrastrukturom. Partnerstvo s Esri će Perpetuumu omogućiti da ovu suradnju podigne na višu razinu i da klijentima ponudi još naprednija rješenja u ovom području.

Partnerstvo s Esri je ujedno i dio strateške suradnje s tvrtkom GDi (www.gdi.net). GDi je inovativna visokotehnološka srednjoeuropska tvrtka iz područja razvoja vlastitih aplikativnih rješenja te proizvodnje podataka, s više od 30 godina iskustva te više od 1200 međunarodnih klijenata. Kao regionalni partner i distributer Esrijevih proizvoda. GDi će Perpetuumu pružiti tehničku podršku i edukaciju u korištenju Esrijevih alata.

"Uvjereni smo da će ovo partnerstvo biti korisno za sve uključene strane", rekao je Sela. "Perpetuum će dobiti pristup najnovijim geoprostornih tehnologijama, a Esri i GDi će dobiti novog i inovativnog partnera."

Perpetuum Mobile

Perpetuum Mobile d.o.o., koji ove godine obilježava 35 godina rada i poslovanja, tvrtka je koja se bavi razvojem i implementacijom naprednih softverskih rješenja. Tvrtka ima dugogodišnje iskustvo u radu s korisnicima u privatnom i javnom sektoru.

Esri

Esri je vodeći svjetski dobavljač geoprostornih informacija i softvera. Tvrtka nudi širok spektar proizvoda i usluga za vizualizaciju, analizu i upravljanje geoprostornim podacima. Esrijevi alati se koriste u raznim industrijama, uključujući energetiku, telekomunikacije, javnu upravu, obrazovanje i znanost.

Bavaria

GDi i suradnja s Esri

GDi i Esri uspješno surađuju od 1989. godine te i dalje nastavljaju raditi s tisućama zadovoljnih korisnika diljem regije. GDi stručnjaci pružaju lokalnu obuku, savjetovanje, razvoj, i tehničku podršku. GDi je ovlašten Esri distributer u sljedećim državama: Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija, Kosovo, i Crna Gora.

 

Perpetuum Mobile d.o.o.
Medulićeva 11, Zagreb
www.perpetuum.hr

Kontakt za medije:
Ivo Špigel, Perpetuum Mobile
ivo.spigel@perpetuum.hr
tel +385 91 2155 007