Projekti

Vi ste ovdje

5
Srp

Isomer Capital - Prvoklasno web rješenje za novi investicijski fond

Kad su se osnivači Isomer Capitala, jedne od vodećih europskih investicijskih platformi, pripremali za objavu o pokretanju njihovog novog fonda, znali su da će tu objavu morati pratiti i prvoklasna web stranica. Stoga su se obratili Perpetuum Mobileu.
5
Svibanj

SAM dijagnostikom do zdravog licenčnog sustava

Tvrtke koje ne upravljaju softverskom imovinom izlažu se velikom poslovnom i pravnom riziku (jer svi znamo da je neovlašteno korištenje softvera kažnjivo), ali i dodatnim troškovima. Ako tvrtka, bez obzira na to koliko zaposlenih (i računala imala) ne zna koliko i kakvog softvera ima, odnosno treba, ne može pravilno planirati ni nabavku u budućnosti. Upravo zbog toga sve se više tvrtki okreće SAM-u, odnosno „software asset managementu“ ili upravljanju softverskom imovinom.
9
Ožu

Odvjetničko društvo Divjak-Topić-Bahtijarević - Odvjetnici lete u oblaku

Odvjetničko društvo Divjak-Topić-Bahtijarević godinama je za svoj rad koristio uobičajen način rada. Svaki je odvjetnik i vježbenik svoje dokumente spašavao na svom računalu, a zajednički dokumenti su se dijelili unutar mreže, ali bez ograničenja po korisnicima.
22
Lis

Dubrovačke ljetne igre - Kad se Gospari zaigraju na webu...

Perpetuum Mobile ponosni je sponzor Dubrovačkih ljetnih igara proteklih 10 godina. Iz te suradnje izrasla je i službena web stranica Igara koja posjetiteljima nudi lijepo online medijsko iskustvo.

Stranice