Work hard, Roštiljaj harder

Ivana Mijić
Perpetuum BBQ

Koliko je popularan Perpetuum Roštilj postalo je jasno čim sam se priključila timu - najčešće pitanje koje sam od Lipnja čula bilo je "Kad će roštilj?".

Usklađivanje godišnjih odmora i poslovnih obveza svih zaposlenika predstavljali su ozbiljan izazov, no Ana je, uz pomoć posebne veze sa Vakulom, uspjela prirediti odlično jesensko druženje na Bundeku.

Sjajna ekipa okupljena na jednom mjestu, udaljena od svakodnevnih zadataka i rokova demonstrirala je "Work hard, Roštiljaj harder" krilaticu na najbolji mogući način.

Pogledajte fotogaleriju, između ostalog, saznati ćete tko sve čini našu (internacionalnu!) ekipu, kako izgleda bogata trpeza iskusnih kraljeva žara Mikija, Danka (i Ive) te koji su najbolji modeli BBQ sunčanih naočala!

Hvala vam, prvi Perpetuum Roštilj se pamti, a iduće s nestrpljenjem iščekujem(o)