Web trgovine

Imamo idealno rješenje za vašu web trgovinu i osiguravamo punu podršku za njezin nesmetan rad.

Što radimo

Razmišljate o otvaranju web trgovine? Na pravome ste mjestu jer Perpetuum nudi efikasna i prilagodljiva e-commerce rješenja bazirana na Magento platformi, kako za maloprodajne web shopove namijenjene krajnjim potrošačima (B2C), tako i za veleprodajne i distribucijske sustave namijenjene drugim poduzećima (B2B). Online trgovinu skrojit ćemo po vašoj mjeri i pobrinuti se da sve funkcionira besprijekorno i u skladu sa svim standardima. Drugim riječima, osigurat ćemo da vaši kupci zadovoljno pune svoje virtualne košarice.

Što vi imate od toga

Angažman Perpetuuma donosi vam učinkovitu i funkcionalnu web trgovinu kojom će vaši kupci biti zadovoljni i uvijek joj se iznova vraćati, što u konačnici znači povećanje prodaje i prihoda. Istodobno, naš tim pružit će vam svu podršku, održavanje, nadogradnju i edukaciju potrebnu za nesmetan rad cijeloga sustava.

Kako radimo i s čime radimo

Klijentima uvijek kažemo da je “elektroničko poslovanje znatno više od web shopa”. Pod tim, zapravo, mislimo da se “iza kulisa” dobre web trgovine skriva mnogo toga što moramo pripremiti zajedničkim snagama.

Na vama, našem klijentu, važan je zadatak pripreme podataka o proizvodima: fotografija, opisa, a često i drugih podataka. Na nama, vašem partneru, je briga o povezivanju vaše online trgovine s drugim dijelovima IT sustava – poslovnom aplikacijom (“ERP”), bazom podataka o kupcima (“CRM”), dostavnim službama poput Overseasa, GLS-a, Locodelsa i drugih. Tu su i nezaobilazne banke, kartičari, “payment gateway” sustavi… Treba, dakako, voditi brigu i o sigurnosti, kao i o pomnoj zaštiti privatnosti korisničkih podataka. Jednostavan i intuitivan korisnički doživljaj nerijetko znači golem uložen trud “proizvođača” web shopa.

U radu s e-commerce sustavima koristimo iSite Shop, idealno softversko rješenje za web trgovine “po mjeri”, bez obzira na to je li riječ o maloprodaji ili veleprodaji. Sustav je nastao na Magento platformi, trenutačno najpopularnijem open source rješenju za izradu web trgovina, koje konstantno donosi nova poboljšanja, funkcionalnosti i pluginove. O svim tim novitetima i njihovoj implementaciji brinemo se, naravno, mi. Vodimo računa i o alatima koji će vašu online trgovinu prezentirati i na mobilnim uređajima, bez obzira na to je li riječ o popularnoj iOS (iPhone) ili Android platformi.