Web stranice

Planiramo, dizajniramo i stvaramo web stranice koje pridonose ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

Što radimo

Bez obzira na veličinu vaše tvrtke ili organizacije i očekivanja koja imate od digitalnog nastupa, Perpetuum Mobile osmislit će i izraditi modernu i responzivnu web stranicu prilagođenu upravo vama i vašim željama. Isplanirat ćemo i definirati njezinu strukturu, dizajnirati je u skladu sa željenim vizualnim identitetom te konstruirati i programirati. Naravno, provest ćemo optimizaciju i testiranje, a nakon toga održavanje sadržaja preuzet će vaš tim, uz našu kontinuiranu poslovnu i tehničku podršku.

Što vi imate od toga

Mi ćemo osigurati moderno rješenje koje će učvrstiti vašu poziciju u dinamičnom digitalnom svijetu, povećati broj posjeta na vašu web stranicu i ojačati svjesnost o vašem brandu ili organizaciji. Istodobno, provest ćemo implementaciju administracijskog sučelja koje je vrlo jednostavno za korištenje, čime se znatno skraćuje proces učenja, štedi vaše vrijeme i smanjuju troškovi upravljanja portalom.

Kako radimo i s čime radimo

Stranica koja izađe iz naše radionice bit će vizualno privlačna, estetski usklađena i responzivna, što znači da će se kvalitetno i pregledno prikazivati na svim vrstama uređaja i veličinama ekrana. Vodit ćemo računa o tome da sadržaj bude jednostavan za konzumiranje i ažuriranje, a odabirom specifičnih alata omogućit ćemo praćenje interesa za vaše usluge i proizvode, kao i konverziju posjetitelja u kupce i vjerne korisnike.  I to nije sve! Hosting, sigurnosne zaštite, backup i dostupnost - sve su to stvari na koje možete zaboraviti i koje su naš posao.

Nakon gotovo 30 godina iskustva, Perpetuum je razvio provjerenu metodologiju koja proces stvaranja web stranice čini jednostavnim, transparentnim i razumljivim, zahvaljujući ponajprije sustavu za upravljanje sadržajem iSite Open. Ovaj CMS (content management system) sustav na Drupal platformi omogućuje nam prilagođavanje administracijskog sučelja potrebama svakoga klijenta, koji pritom može jednostavno upravljati svim tipovima informacija i elemenata na stranici poput fotogalerija, videozapisa, anketa, istraživanja itd. iSite Open dodatno atraktivnim čini mogućnost uređivanja sadržaja na samoj stranici.