Reference

Već 30 godina djelujemo kao izvršitelj digitalne transformacije za širok spektar klijenata. Do sada smo uspješno isporučili brojna rješenja za mnoge zadovoljne korisnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Oni vjeruju u našu predanost i strast za izvedbu vrhunskih projekata, razumijevanje njihovih jedinstvenih poslovnih potreba i pružanje odgovarajućih digitalnih rješenja, a ovdje izdvajamo samo neke od projekata

APIS IT d.o.o.

APIS IT d.o.o., pruža strateške, stručne i provedbene usluge javnom sektoru Republike Hrvatske u planiranju, razvoju, podršci i održavanju poslovno-informacijskih sustava po principima umrežene i korisnički usmjerene uprave.

Projekti
Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama – SAM analiza

Za APIS IT d.o.o. izvršili smo uslugu analize i optimizacije upravljanja softverskom imovinom primarno proizvođača Microsoft i ostalih informativno. Skenirali smo postojeću infrastrukturu, analizirali nalaz, definirali prava korištenja za instalirani i korišteni softver u skladu s nabavljenim licencama i predložili optimizaciju procesa upravljanja softverskom imovinom.

Cvijet.hr

Osim što je vlasnica brojnih nagrada ova web cjećarnica posebna je i po tome što je prva hrvatska web trgovina otvorena još davne 1991. Dugogodišnje iskustvo od 17 godina i spoj tradicionalnog cvjetnog izričaja i novih tehnologija čini ju jedinstvenom na tržištu. 

Projekti
Internet cvjećarnica – Web trgovina

Internetska cvjećarnica Cvijet.hr odlučila je potpuno revidirati svoju digitalnu prisutnost, što je ponajprije podrazumijevalo izgradnju nove web trgovine, opremljene najmodernijom Magento 2.1 tehnologijom.

Dobra vina

Dobra vina Web shop je trgovačkog društva AWT INTERNATIONAL d.o.o.. Osnovana su kao samostalna tvrtka sa ciljem promocije vina kao kategorije, vinske kulture i željom da vino učini pristupačnijim nego do tada. Otvorene su prve trgovine sa do tada najvećim novitetom – vinomatima koji omogućavaju kupcima da u svakom trenutku isprobaju razna vina. Dobra vina u svojoj ponudi imaju preko 1.000 etiketa, kako iz Hrvatske tako i iz svijeta.

Projekti
Web shop specijaliziran za prodaju vina i popratnog asortimana – Web trgovina

Izradili smo suvremenu web trgovinu za prodaju vina, integriranu s ERP-om (informacijski sustav za kontrolu poslovnih procesa), payment gateway-om s mogućnošću dostave na kućnu adresu ili na kiosk Tiska. Riješenje je razvijeno na Magento platformi koja je dovoljno fleksibilna za izradu tako kompleksnog e-commerce sustava.

Dubrovačke ljetne igre

Javna ustanova u kulturi „Dubrovačke ljetne igre“ sa sjedištem u Dubrovniku najstarija je kulturna institucija u Hrvatskoj koja jednom godišnje, od 10. srpnja do 25. kolovoza, organizira kazališnu i glazbeno-scensku manifestaciju od nacionalnog značenja i interesa za Republiku Hrvatsku.

Projekti
Dubrovačke ljetne igre - Web stranica

Kreirali smo novu, vizualno atraktivnu web stranicu koja omogućuje posjetiteljima Igara da trenutačno dođu do svih željenih informacija i pregledaju raznovrsne multimedijalne sadržaje koji im se nude, a urednicima weba da sadržajem i stranicom jednostavno upravljaju. Stranice su integrirane sa društvenim mrežama kako bi se omogućilo jednostavno dijeljenje sadržaja, a kalendar događanja nudi sve informacije o programu ljetnih igara po danima, vremenskom terminu i lokaciji. 

Greenseeker d.o.o.

Greenseeker služi korisnicima diljem Europe te koristi preko 100 proizvodnih pogona širom svijeta. Naša online trgovina, www.klik4.hr, omogućuje našim sadašnjim i potencijalnim kupcima mogućnost pregledavanja preko 30.000 promotivnih artikala.

Projekti
www.4klik.hr - Web trgovina

Osmislili smo i izradili web shop za prodaju vrlo široke palete poslovnih poklona, s posebnim naglaskom na tekstilne artikle. On obuhvaća više od 26 tisuća proizvoda, koji mogu biti opisani s 27 atributa, među kojima je čak i težina tkanine za majicu. Pri tome učinili smo cijeli proces brzim, jednostavnim i preglednim za kupca te jednostavnim za održavanje i upravljanje.

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu (HAOP) neovisna je javna ustanova osnovana uredbom Vlade Republike Hrvatske. HAOP obavlja poslove prikupljanja i objedinjavanja podataka i informacija o okolišu i prirodi radi osiguravanja i praćenja provedbe politike zaštite okoliša i prirode, održivog razvitka te ostale stručne poslove u vezi sa zaštitom okoliša i prirode.

Projekti
Hrvatska agencija za okoliš i prirodu – SAM analiza i preporuke za optimizaciju i daljnje upravljanje

SAM (Software Asset Management) analizu proveli samo na način da smo skenirali cjelokupnu infrastrukturu (serveri i radne stanice) u obije aktivne domene naručitelja, analizirali nalaze individualno i kumulativno, izradili prijedlog za konsolidaciju u sklopu integracije domena, te za optimizaciju licenci i procesa.

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu - Web stranica

HAOP stranica specifična je po tome što objedinjuje više različitih baza, registara, informacijskih sustava, stručne i ostale publikacije te s vremenom ima tendenciju rasta, odnosno potrebe za dodavanjem modula zbog širenja sadržaja web sitea. Da bismo udovoljili tim potrebama za izradu smo koristili Drupal platformu koja osim tehničkih zahtjeva zadovoljava i estetske standarde klijenata.

Hrvatska odvjetnička komora

Hrvatska odvjetnička komora krovna je organizacija svih odvjetnika i odvjetničkih vježbenika u Republici Hrvatskoj. Hrvatska odvjetnička komora ima oko 6 tisuća članova, a njezina glavna zadaća je briga za članove, organiziranje obrazovanja članova, suradnja s pravosudnim tijelima u Hrvatskoj i inozemstvu i drugo.

Projekti
Hrvatska odvjetnička komora - Web stranica

Za Hrvatsku odvjetničku komoru izradili smo web site na Drupal platformi. Stranice odvjetničke komore predstavljaju centralni izvor informacija o svim odvjetnicima i odvjetničkim društvima u republici Hrvatskoj. Na samoj platformi razrađene su forme pomoću kojih se korisnici prijavljuju na razna događanja koje komora organizira tokom godine. Novi web site ima sve potrebne podatke uključujući odvjetnički imenik, časopise, razne tarifne modele i ostale publikacije koje su neophodne za javno sučelje Komore.

Hrvatske vode

Hrvatske vode su pravna osoba za upravljanje vodama osnovane 'Zakonom o vodama'. Osnivač Hrvatskih voda je Republika Hrvatska.

Projekti
Pravna osoba za upravljanje vodama – Hendrixov most (pilot projekt)

Razvili smo web aplikaciju za prihvat i obradu podataka iz sustava tvrtke Geolux koji mjeri protok rijeke Save ispod Hendrixova mosta u Zagrebu.

Pravna osoba za upravljanje vodam - Mobilna aplikacija za vodostaje (Android i iOS)

Na Android i iOS platformi razvili smo mobilnu aplikaciju koja prati vodostaje rijeka u Hrvatskoj. Aplikacija Vodostaji upozorava na eventualne opasnosti od visokih vodostaja, omogućuje učinkovitije pripreme za moguće poplave te organizaciju bolje intervencije u izvanrednim slučajevima.

Isomer Capital

Isomer Capital stvara partnerstvo između tvrtki koje se bave visokom tehnologijom i menadžerima fondova rizičnog kapitala. Isomer pomaže tvrtkama i fondovima kada im najviše treba, osiguravajući sredstva i stručnost u kritičnim fazama ranog razvoja.

Projekti
Poduzetnički kapital za inovacijsku ekonomiju - Web stranica

Napravili smo web stranicu koja se temelji na platformi koja ispunjava industrijske standarde, ali i djelatnicima Fonda omogućili da sami upravljaju sadržajem bez potrebe za naprednim poznavanjem programiranja ili posebnom edukacijom.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na sustav predškolskog, osnovnoškolskog, srednjoškolskog i visokog odgoja i obrazovanja u zemlji i inozemstvu te obavlja i druge poslove u područjima njegove nadležnosti.

Projekti
Ministarstvo znanosti i obrazovanja – Web stranica

Za potrebe Ministarstva osmislili smo i izradili javni web site i intranet sustav za zaposlenike. Opširne javno dostupne informacije, alatne trake za prilagodbu weba korisnicima, izbornici bočne trake i mnogi drugi moduli dodani su kako bi web site u potpunosti zadovoljio potrebe države i građana.

Narodne novine

Narodne Novine, dioničko društvo za izdavanje i tiskanje Službenog lista Republike Hrvatske, službenih i drugih obrazaca te za trgovanje školskim i uredskim priborom i opremom.

Projekti
Službeno glasilo Republike Hrvatske – Web trgovina

Narodne Novine trebale su web trgovinu koja će pojednostaviti proces narudžbe i kupovine i tako olakšati poslovanje i trgovanje aktualnim proizvodima uz element lakog rukovođenja i potpune kontrole artikala od unosa u trgovinu do dostave krajnjem kupcu. Za izradu koristili smo Magento platformu, povezali ju s ERP-om (informacijski sustav za kontrolu poslovnih procesa), payment gateway-om, skladištem i dostavnom službom. Razvili smo dodatni mobul za B2B kupce kojima su NN osigurale dodatne pogodnosti.

Odvjetničko društvo Divjak, Topić & Bahtijarević

Divjak, Topić & Bahtijarević je danas prepoznato kao pružatelj vrhunskih usluga iz svih pravnih oblasti s osobitim naglaskom na trgovačko i komercijalno pravo za potrebe domaćih i inozemnih korporacija u Republici Hrvatskoj.

Projekti
Divjak, Topić & Bahtijarević, odvjetničko društvo – SharePoint online, infrastruktura

Sistematizirali smo i centralizirati dosadašnji način rada te migrirali cjelokupno poslovanje u digitalni ured odnosno prebacili poslovanje u cloud koristeći Office 365 i SharePoint Online kolaboracijsko rješenje.

Pametno

Politička stranka Pametno proizašla je iz građanske Inicijative “Za pametne ljude i pametan grad” osnovane za lokalne izbore u Splitu 2013. godine. Pametno je umjerena stranka zdravog razuma, stranka za promociju rada, znanja i odgovornosti, za pametna rješenja okrenuta budućnosti.

Projekti
Politička stranka – Web stranica

Za političku stranku Pametno izradili smo standardni Drupal kojeg izdvaja razgranat (ACL - access control list), tj. feature koji omogućuje davanje korisnicima prava i privilegije na upravljanje određenih dijelova website/sadržaja. Također, zanimljiva je integracija donacijskog sustava direktno kroz Drupal.

Odvjetničko društvo Divjak, Topić & Bahtijarević

Divjak, Topić & Bahtijarević je danas prepoznato kao pružatelj vrhunskih usluga iz svih pravnih oblasti s osobitim naglaskom na trgovačko i komercijalno pravo za potrebe domaćih i inozemnih korporacija u Republici Hrvatskoj.

Projekti
Divjak, Topić & Bahtijarević, odvjetničko društvo – SharePoint online, infrastruktura

Sistematizirali smo i centralizirati dosadašnji način rada te migrirali cjelokupno poslovanje u digitalni ured odnosno prebacili poslovanje u cloud koristeći Office 365 i SharePoint Online kolaboracijsko rješenje.

Dubrovačke ljetne igre

Javna ustanova u kulturi „Dubrovačke ljetne igre“ sa sjedištem u Dubrovniku najstarija je kulturna institucija u Hrvatskoj koja jednom godišnje, od 10. srpnja do 25. kolovoza, organizira kazališnu i glazbeno-scensku manifestaciju od nacionalnog značenja i interesa za Republiku Hrvatsku.

Projekti
Dubrovačke ljetne igre - Web stranica

Kreirali smo novu, vizualno atraktivnu web stranicu koja omogućuje posjetiteljima Igara da trenutačno dođu do svih željenih informacija i pregledaju raznovrsne multimedijalne sadržaje koji im se nude, a urednicima weba da sadržajem i stranicom jednostavno upravljaju. Stranice su integrirane sa društvenim mrežama kako bi se omogućilo jednostavno dijeljenje sadržaja, a kalendar događanja nudi sve informacije o programu ljetnih igara po danima, vremenskom terminu i lokaciji. 

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu (HAOP) neovisna je javna ustanova osnovana uredbom Vlade Republike Hrvatske. HAOP obavlja poslove prikupljanja i objedinjavanja podataka i informacija o okolišu i prirodi radi osiguravanja i praćenja provedbe politike zaštite okoliša i prirode, održivog razvitka te ostale stručne poslove u vezi sa zaštitom okoliša i prirode.

Projekti
Hrvatska agencija za okoliš i prirodu - Web stranica

HAOP stranica specifična je po tome što objedinjuje više različitih baza, registara, informacijskih sustava, stručne i ostale publikacije te s vremenom ima tendenciju rasta, odnosno potrebe za dodavanjem modula zbog širenja sadržaja web sitea. Da bismo udovoljili tim potrebama za izradu smo koristili Drupal platformu koja osim tehničkih zahtjeva zadovoljava i estetske standarde klijenata.

Hrvatska odvjetnička komora

Hrvatska odvjetnička komora krovna je organizacija svih odvjetnika i odvjetničkih vježbenika u Republici Hrvatskoj. Hrvatska odvjetnička komora ima oko 6 tisuća članova, a njezina glavna zadaća je briga za članove, organiziranje obrazovanja članova, suradnja s pravosudnim tijelima u Hrvatskoj i inozemstvu i drugo.

Projekti
Hrvatska odvjetnička komora - Web stranica

Za Hrvatsku odvjetničku komoru izradili smo web site na Drupal platformi. Stranice odvjetničke komore predstavljaju centralni izvor informacija o svim odvjetnicima i odvjetničkim društvima u republici Hrvatskoj. Na samoj platformi razrađene su forme pomoću kojih se korisnici prijavljuju na razna događanja koje komora organizira tokom godine. Novi web site ima sve potrebne podatke uključujući odvjetnički imenik, časopise, razne tarifne modele i ostale publikacije koje su neophodne za javno sučelje Komore.

Hrvatske vode

Hrvatske vode su pravna osoba za upravljanje vodama osnovane 'Zakonom o vodama'. Osnivač Hrvatskih voda je Republika Hrvatska.

Projekti
Pravna osoba za upravljanje vodama – Hendrixov most (pilot projekt)

Razvili smo web aplikaciju za prihvat i obradu podataka iz sustava tvrtke Geolux koji mjeri protok rijeke Save ispod Hendrixova mosta u Zagrebu.

Isomer Capital

Isomer Capital stvara partnerstvo između tvrtki koje se bave visokom tehnologijom i menadžerima fondova rizičnog kapitala. Isomer pomaže tvrtkama i fondovima kada im najviše treba, osiguravajući sredstva i stručnost u kritičnim fazama ranog razvoja.

Projekti
Poduzetnički kapital za inovacijsku ekonomiju - Web stranica

Napravili smo web stranicu koja se temelji na platformi koja ispunjava industrijske standarde, ali i djelatnicima Fonda omogućili da sami upravljaju sadržajem bez potrebe za naprednim poznavanjem programiranja ili posebnom edukacijom.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na sustav predškolskog, osnovnoškolskog, srednjoškolskog i visokog odgoja i obrazovanja u zemlji i inozemstvu te obavlja i druge poslove u područjima njegove nadležnosti.

Projekti
Ministarstvo znanosti i obrazovanja – Web stranica

Za potrebe Ministarstva osmislili smo i izradili javni web site i intranet sustav za zaposlenike. Opširne javno dostupne informacije, alatne trake za prilagodbu weba korisnicima, izbornici bočne trake i mnogi drugi moduli dodani su kako bi web site u potpunosti zadovoljio potrebe države i građana.

Pametno

Politička stranka Pametno proizašla je iz građanske Inicijative “Za pametne ljude i pametan grad” osnovane za lokalne izbore u Splitu 2013. godine. Pametno je umjerena stranka zdravog razuma, stranka za promociju rada, znanja i odgovornosti, za pametna rješenja okrenuta budućnosti.

Projekti
Politička stranka – Web stranica

Za političku stranku Pametno izradili smo standardni Drupal kojeg izdvaja razgranat (ACL - access control list), tj. feature koji omogućuje davanje korisnicima prava i privilegije na upravljanje određenih dijelova website/sadržaja. Također, zanimljiva je integracija donacijskog sustava direktno kroz Drupal.

Hrvatske vode

Hrvatske vode su pravna osoba za upravljanje vodama osnovane 'Zakonom o vodama'. Osnivač Hrvatskih voda je Republika Hrvatska.

Projekti
Pravna osoba za upravljanje vodam - Mobilna aplikacija za vodostaje (Android i iOS)

Na Android i iOS platformi razvili smo mobilnu aplikaciju koja prati vodostaje rijeka u Hrvatskoj. Aplikacija Vodostaji upozorava na eventualne opasnosti od visokih vodostaja, omogućuje učinkovitije pripreme za moguće poplave te organizaciju bolje intervencije u izvanrednim slučajevima.

APIS IT d.o.o.

APIS IT d.o.o., pruža strateške, stručne i provedbene usluge javnom sektoru Republike Hrvatske u planiranju, razvoju, podršci i održavanju poslovno-informacijskih sustava po principima umrežene i korisnički usmjerene uprave.

Projekti
Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama – SAM analiza

Za APIS IT d.o.o. izvršili smo uslugu analize i optimizacije upravljanja softverskom imovinom primarno proizvođača Microsoft i ostalih informativno. Skenirali smo postojeću infrastrukturu, analizirali nalaz, definirali prava korištenja za instalirani i korišteni softver u skladu s nabavljenim licencama i predložili optimizaciju procesa upravljanja softverskom imovinom.

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu (HAOP) neovisna je javna ustanova osnovana uredbom Vlade Republike Hrvatske. HAOP obavlja poslove prikupljanja i objedinjavanja podataka i informacija o okolišu i prirodi radi osiguravanja i praćenja provedbe politike zaštite okoliša i prirode, održivog razvitka te ostale stručne poslove u vezi sa zaštitom okoliša i prirode.

Projekti
Hrvatska agencija za okoliš i prirodu – SAM analiza i preporuke za optimizaciju i daljnje upravljanje

SAM (Software Asset Management) analizu proveli samo na način da smo skenirali cjelokupnu infrastrukturu (serveri i radne stanice) u obije aktivne domene naručitelja, analizirali nalaze individualno i kumulativno, izradili prijedlog za konsolidaciju u sklopu integracije domena, te za optimizaciju licenci i procesa.

Cvijet.hr

Osim što je vlasnica brojnih nagrada ova web cjećarnica posebna je i po tome što je prva hrvatska web trgovina otvorena još davne 1991. Dugogodišnje iskustvo od 17 godina i spoj tradicionalnog cvjetnog izričaja i novih tehnologija čini ju jedinstvenom na tržištu. 

Projekti
Internet cvjećarnica – Web trgovina

Internetska cvjećarnica Cvijet.hr odlučila je potpuno revidirati svoju digitalnu prisutnost, što je ponajprije podrazumijevalo izgradnju nove web trgovine, opremljene najmodernijom Magento 2.1 tehnologijom.

Dobra vina

Dobra vina Web shop je trgovačkog društva AWT INTERNATIONAL d.o.o.. Osnovana su kao samostalna tvrtka sa ciljem promocije vina kao kategorije, vinske kulture i željom da vino učini pristupačnijim nego do tada. Otvorene su prve trgovine sa do tada najvećim novitetom – vinomatima koji omogućavaju kupcima da u svakom trenutku isprobaju razna vina. Dobra vina u svojoj ponudi imaju preko 1.000 etiketa, kako iz Hrvatske tako i iz svijeta.

Projekti
Web shop specijaliziran za prodaju vina i popratnog asortimana – Web trgovina

Izradili smo suvremenu web trgovinu za prodaju vina, integriranu s ERP-om (informacijski sustav za kontrolu poslovnih procesa), payment gateway-om s mogućnošću dostave na kućnu adresu ili na kiosk Tiska. Riješenje je razvijeno na Magento platformi koja je dovoljno fleksibilna za izradu tako kompleksnog e-commerce sustava.

Greenseeker d.o.o.

Greenseeker služi korisnicima diljem Europe te koristi preko 100 proizvodnih pogona širom svijeta. Naša online trgovina, www.klik4.hr, omogućuje našim sadašnjim i potencijalnim kupcima mogućnost pregledavanja preko 30.000 promotivnih artikala.

Projekti
www.4klik.hr - Web trgovina

Osmislili smo i izradili web shop za prodaju vrlo široke palete poslovnih poklona, s posebnim naglaskom na tekstilne artikle. On obuhvaća više od 26 tisuća proizvoda, koji mogu biti opisani s 27 atributa, među kojima je čak i težina tkanine za majicu. Pri tome učinili smo cijeli proces brzim, jednostavnim i preglednim za kupca te jednostavnim za održavanje i upravljanje.

Narodne novine

Narodne Novine, dioničko društvo za izdavanje i tiskanje Službenog lista Republike Hrvatske, službenih i drugih obrazaca te za trgovanje školskim i uredskim priborom i opremom.

Projekti
Službeno glasilo Republike Hrvatske – Web trgovina

Narodne Novine trebale su web trgovinu koja će pojednostaviti proces narudžbe i kupovine i tako olakšati poslovanje i trgovanje aktualnim proizvodima uz element lakog rukovođenja i potpune kontrole artikala od unosa u trgovinu do dostave krajnjem kupcu. Za izradu koristili smo Magento platformu, povezali ju s ERP-om (informacijski sustav za kontrolu poslovnih procesa), payment gateway-om, skladištem i dostavnom službom. Razvili smo dodatni mobul za B2B kupce kojima su NN osigurale dodatne pogodnosti.