Radionice digitalnog i inbound marketinga – zadovoljstvo polaznika koje inspirira!

Ivana Mijić

Radom na brojnim projektima izrade web shopova uočili smo da njihovi vlasnici ne poznaju i ne koriste dovoljno mogućnosti i alate online marketinga, a koji bi im pomogli u optimalnom upravljanju web shopom.

U suradnji sa agencijama Digitalist i Astarta:Bit organizirati smo besplatne edukativne radionice kako bi vlasnicima web shopova - i onima koji će to tek postati - pomogli da se bolje upoznaju sa ključnim pojmovima i alatima digitalnog i inbound marketinga.

U prvoj radionici iz ciklusa Mladen Mileusnić iz Digitalista objasnio je osnovne pojmove digitalnog marketinga, glavne alate koji se koriste i primjere najboljih praksi. Posebno zanimljivo je bilo čuti kako se digitalni marketing primjenjuje kod nas, koliko veličina tržišta i budžeta utječe na uspješnost te male tajne stručnjaka koji se osim bogatim praktičnim iskustvom rada sa raznim klijentima može pohvaliti i brojnim nagradama.

1 e comm

Inbound marketing, odnosi se na pristup realizaciji strategija i marketinških kampanja koji se ne zaustavlja samo na rastu osnovnih metrika digitalnog marketinga već se odnosi na korištenje specifičnih alata i kreiranje sadržaja kojima se dugoročno razvijaju odnosi s postojećim kupcima i privlače novi. Pionirka Inboud marketinga, Andreja Fazlić, osim osnova na kojima se temelji takav pristup, polaznicima je pokazala vodeće alate koji se koriste u radu te primjere uspješnih sadržaja i kampanji. Interaktivnost radionice i atraktivnost sadržaja oduševila je prisutne:

"Super prezentacija - sve pohvale organizatoru i Andreji"
Saša Stanković / mmb media agentur   

2 inbound

Kombinacija atraktivnih, aktualnih tema, iskusnih predavača i ograničenog broja znatiželjnih polaznika u ugodnoj atmosferi Perpetuum ureda pokazala se dobitnom na sveopće zadovoljstvo.

Ukoliko želite saznati kako uz pomoć digitalnog marketinga privući kupce u svoj web shop te kako ih koristeći alate inbound marketinga zadržati kao zadovoljne korisnike, prijavite se za idući ciklus radionica koje organiziramo na jesen. Požurite, broj slobodnih mjesta je ograničen, a interes izniman!

3 inbound

 

4 inbound