Poslovna rješenja

Uz pomoć učinkovitih poslovnih rješenja unaprjeđujemo procese u vašoj tvrtki i olakšavamo suradnju među zaposlenicima.

Što radimo

Ljudi, njihovo znanje i učinkovita komunikacija temelj su uspjeha svake kompanije. Kako bismo omogućili što bolji protok i razmjenu informacija unutar vaše organizacije, naš tim će osigurati najbolje rješenje za razmjenu i upravljanje informacijama i prilagoditi ga vašim specifičnim zahtjevima. Rezultat svega? Veća poslovna učinkovitost! Ako to još niste učinili, preselit ćemo i vašu tvrtku u oblak (cloud) na najbezbolniji način te osposobiti vaš digitalni ured za uspješno funkcioniranje u 21. stoljeću.

Što vi imate od toga

Naša rješenja znatno će unaprijediti protok informacija unutar vaše organizacije i podići svakodnevnu poslovnu komunikaciju i interakciju zaposlenika na višu i funkcionalniju razinu. Posao će se odvijati brže i efikasnije, uz bolji pristup ključnim informacijama i podacima, znatnu uštedu vremena te manje troškove. Primjena modernih tehnoloških rješenja u poslovanju na kraju će se povoljno odraziti i na vašu konkurentnost na tržištu.

Kako radimo i s čime radimo

Perpetuum Mobile implementirat će provjerena rješenja koja će olakšati tijek vaših poslovnih procesa i suradnje, koja su odmah nakon instalacije spremna za korištenje, a mogu se i prilagoditi u skladu sa specifičnim potrebama. Ako želite sustave i “custom” poslovne aplikacije krojene isključivo prema potrebama vaše organizacije, naš će tim provesti pomnu analizu te ponuditi rješenje maksimalno prilagođeno vama.

Selidba u oblak također nije nikakav bauk. Nakon analize postojećega stanja, zamijenit ćemo infrastrukturu, napraviti migraciju sa starog načina rada na onaj u oblaku, testirati platformu i pripremiti sve za primopredaju i korištenje. Ako se pokaže potreba, osigurat ćemo i dodatne module koji će unaprijediti vaše svakodnevne poslovne procese.

Kada je riječ o rješenjima koja olakšavaju poslovne procese i suradnju, prednost dajemo SharePointu, popularnom sustavu koji se temelji na Microsoftovoj tehnologiji. Neke od njegovih namjena su timska suradnja, upravljanje dokumentima, intranetski portali, poslovna inteligencija i „social networking“ unutar tvrtke, a odmah nakon instalacije spreman je za korištenje. Treba li uopće napominjati da cijela platforma dolazi s velikim mogućnostima prilagodbe i nadogradnje? Slobodno nas kontaktirajte, ne samo ako nemate SharePoint, nego i ako ga već imate, ali mislite da niste iskoristili sve što pruža.