Perpetuumovci haraju konferencijama

Perpetuum Mobile Konferencije, Sajmovi

Deseta konferencija Microsoft Advanced Technology Days (http://atd.mscommunity.hr/) održava se u Zagrebu 12. i 13. studenog, a boje Perpetuum Mobilea na čak tri predavanja branit će dvojac u sastavu Tomislav Lulić i Nenad Trajkovski.

Tomislav će, kao vrsni poznavatelj, pokušati predstaviti sve prednosti i mane odabira Office 365 rješenja u malim tvrtkama. A da tvrtke i pojedinci funkcioniraju bez straha od gubitka podataka, tu je Azure backup servis čije će mogućnosti predstaviti u sklopu drugog predavanja. 

Na istom događaju, Nenad će govoriti o onome što najbolje zna - Implementaciji Scruma na IT projektima na brdovitom Balkanu. 
Tjedan dana poslije, u sklopu 16. CARNetove korisničke konferencije, popularnog CUC2014 (http://cuc.carnet.hr/2014), Tomislav će održati predavanje na temu Office365 kroz portal skole.hr. Pokazati će što sve Office 365 nudi učenicima i profesorima, koje sve servise dobivaju učenici, a koje dobivaju profesori kroz Microsoft Cloud servis Office 365.
Naše ćete predavače, na bilo kojoj konferenciji, jednostavno prepoznati po Perpetuum Mobile majicama. Pridružite im se i saznajte nešto novo o Office 365, Azure i Scrumu.