Perpetuum na globalnoj Drupal konferenciji

Perpetuum Mobile Konferencije, Sajmovi

Kako bi išli ukorak sa svijetom i našim klijentima ponudili vrhunska rješenja za upravljanje sadržajem na web stranicama i portalima, poslali smo našeg Alena Pagača na godišnji Drupal skup. DrupalCon u Dublinu je okupio 1800 sudionika iz cijelog svijeta među kojima su podjednako bile tvrtke koje se ovom platformom služe i developeri koji za nju razvijaju nove funkcionalnosti.

Alen je tijekom petodnevnog boravka u Dublinu imao priliku slušati predstavnike 80 najvećih svjetskih kompanija koje su odabrale Drupal za svoju platformu, te u neposrednom kontaktu razmjeniti iskustva sa developerima koji, poput njega, kontinuirano promišljaju i inoviraju nove funkcionalnosti Drupala.

"Bilo je to izvrsno iskustvo. Sjediti na predavanju i slušati iskustva drugih developera, a poslije u neformalnom okruženju razmjenjivati informacije o izazovima s kojima se susrećemo svakodnevno. Nevjerojatno je da se toliko ljudi iz cijelog svijeta okupilo na jednom mjestu. Čak ih ni tipično irsko vrijeme poput kiše i vjetra, nije omelo da svakog dana dolaze na predavanja", oduševljeno nam je rekao Alen po povratku iz Dublina.

Pročitajte više: Web stranice