Od sada poslujemo u skladu s ISO 9001 i 27001 normama!

Ivana Mijić

Uspješnim provođenjem EU sufinanciranog projekta „Unaprjeđenje poslovnih procesa tvrtke Perpetuum Mobile“ dokazali smo kvalitetu i sigurnost našeg poslovanja te, nakon pozitivne ocjene glavnog audita certifikacijske kuće Bureau Veritas, ponosno obavještavamo - od sada poslujemo u skladu s ISO 9001 i 27001 normama! 

Službeno dobivanje ISO certifikata dokazuje da je Perpetuum uspješno implementirao sustav upravljanja kvalitetom i sigurnošću na svim razinama organizacije te da su svi poslovni procesi dosljedni, transparentni i usklađeni s najvišim standardima poslovanja te je cijelo poslovanje usmjereno maksimalnom zadovoljstvu klijenata uz potpunu zaštitu dokumentacije i podataka.

Tim koji je aktivno sudjelovao i osigurao nužne preduvjete za prolaznu ocjenu sastojao se od 3 interna auditora, uz podršku Uprave i izvršnog managementa tijekom cijelog procesa, a kroz cijeli proces vodila nas i aktivno sudjelovala na auditima konzultantska tvrtka Boost pod vodstvom Vitomira Lučića s njegovim sjajnim timom na čemu im veliko hvala.

“Hvala vam svima na odlično odrađenom poslu i idemo iskoristiti stečeno znanje za poboljšanje našeg poslovanja i usluga koje pružamo našim korisnicima. To je tek početak jer nam slijedi kontinuirana primjena implementiranih standarda s čime ćete svi biti upoznati u tjednima koji su pred nama“ rekao je Tihomir Šašić, koordinator projekta. 

ISO certifikati

ISO 9001

ISO 9001 međunarodna je norma za sustave upravljanja kvalitetom čija primjena omogućuje kompanijama da upravljanje procesima usklade sa zakonskim obvezama i zahtjevima korisnika radi neprekidnog poboljšanja učinkovitosti i djelotvornosti organizacije. Kako je kvaliteta postala vrijednosni prioritet suvremenog poslovanja. Dobivanje ISO certifikata 9001:2015 međunarodna je potvrda usklađenja internih procesa, procedura i odgovornosti sa zahtjevima tržišta te garancija visoke razine kvalitete naših usluga odnosno proizvoda.

Redovito pratimo zadovoljstvo korisnika u ključnim segmentima poslovanja te smo spremni reagirati u svakom trenutku, a sve isporuke korisniku provjeravamo, ocjenjujemo i usklađujemo sa stečenim normama, bilo da se radi o softveru, projektu ili usluzi. Isto tako, svi dobavljači prolaze strogi proces selekcije kako bismo osigurali visoku kvalitetu našim krajnjim korisnicima.

ISO 27001

Norma ISO 27001 je vodeći međunarodni standard vezan uz informacijsku sigurnost, kojim se definira sustav upravljanja informacijskom sigurnošću. Cilj norme jest definiranje okvira i načina kojima kompanije mogu uspješno uspostaviti sustav upravljanja informacijskom sigurnošću.

 

Projekt aktivno traje od listopada 2019., a nakon sedam mjeseci intenzivnog rada pripreme i uspostavljanja standarda kvalitete i informacijske sigurnosti, uspješno smo zadovoljili više od 200 kriterija te dobili pozitivnu ocjenu za interno uspostavljene procese i procedure. Kvaliteta i sigurnost Perpetuum poslovanja potvrđena je ISO certifikatima! Saznajte više o ciljevima i benefitima projekta ISO certificiranja, a za dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte!