Mobilne aplikacije

Razvijamo mobilne aplikacije koje će ojačati vaš brand i unaprijediti poziciju na tržištu.

Što radimo

U svijetu koji konstantno živi u pokretu mobilne aplikacije više nisu samo zgodna opcija, nego jedan od neizostavnih alata za unaprjeđenje poslovnih aktivnosti, jačanje branda ili osnaživanje prodajnih aktivnosti. Znate da vam je potrebna aplikacija, ali niste sigurni što dalje? Bez brige, naš tim stručnjaka uvijek je spreman upustiti se u "mobilnu" avanturu!

Što vi imate od toga

U današnje vrijeme mobilnu aplikaciju jednostavno trebate imati! Uz pomoć našega rješenja ostvarit ćete bolju povezanost sa svojim kupcima ili korisnicima usluge te stvoriti novu vrijednost za njih. Mobilna aplikacija osnažit će vaš brand i poziciju na tržištu, istaknuti vas u odnosu na konkurenciju, ali i pobuditi veće zanimanje korisnika, što se može povoljno odraziti na potražnju za proizvodom ili uslugom.

Kako radimo i s čime radimo

U skladu s vašim potrebama i željama, Perpetuum Mobile osmislit će koncept, definirati sve funkcije i značajke, dizajnirati i implementirati aplikaciju, a sve to imajući na umu najnovije tehnološke standarde i trendove. Pobrinut ćemo se čak i za izgled ikone kako bi se ona ponosno isticala na mobilnim uređajima korisnika. Naravno, nakon porinuća konačnoga proizvoda u trgovinu aplikacijama, družit ćemo se i dalje te biti na raspolaganju za sve poslove u vezi s ažuriranjem i održavanjem. Download je zagarantiran!

Perpetuum Mobile razvija mobilne aplikacije za Android i iOS platforme. Od prve linije koda do finalnoga proizvoda, naši developeri kreirat će aplikaciju koja će najbolje predstaviti vašu tvrtku, brand ili proizvod u mobilnome svijetu, u skladu sa svim tehnološkim trendovima i korisničkim standardima.