Karijere

Znaš što znače Magento, Drupal, .NET, SharePoint i PHP? Imaš iskustva u radu s navedenim platformama i sustavima ili developerskog staža? Izvrsno, vrijeme je da porazgovaramo!

U Perpetuumu te čeka sjajna ekipa od koje ćeš mnogo naučiti, a pobrinut ćemo se i za tvoju stručnu specijalizaciju i dodatno obrazovanje. Garantiramo ti da ćeš u našem timu uvijek biti ukorak s vremenom i najnovijim trendovima u dinamičnom tehnološkom svijetu.

 

 

Ćao, kolega

Perpetuum Mobile zapošljava tridesetak uhodanih i iskusnih profesionalaca, a za specifične poslove angažira provjerenu mrežu vanjskih suradnika. Međutim, uvijek smo u potrazi za talentiranim i stručnim ljudima koji će osnažiti naš tim.

Naše je poduzeće jedan od najstarijih Microsoftovih partnera u Hrvatskoj a rješenja na ovoj tehnologiji – prije svega u području digitalizacije poslovanja i poslovnih procesa – razvijamo za klijente različitog profila, ali redom s vrlo zanimljivim zadacima i projektima. Osim toga razvijamo Open Source i PHP tehnologiju. Naša su osnovna područja djelovanja u ovom segmentu e-commerce, gdje projekte razvijamo na platformi Magento, te content management koji baziramo na Drupalu.

Zvuči ti zanimljivo? Odlično! Jer uvijek smo u potrazi za .NET i PHP developerima! 


Slobodno nam se javi i ako studiraš ili se približavaš završetku tehnološkog fakulteta jer ti pružamo priliku da svoje znanje obogatiš praktičnim iskustvom.

Perpetuum redovito surađuje s akademskom zajednicom – Algebrom, FER-om, RIT-om Croatia te s varaždinskim Fakultetom organizacije i informatike. S ciljem privlačenja mladih talenata u Varaždinu smo otvorili i razvojni ured. Pridruži nam se i budi dio naše priče!

Trenutno imamo otvorene tri pozicije, saznaj više klikom na link  Prijavi se