Karijere

Perpetuum jedna je od najstarijih IT kompanija u Hrvatskoj koja razvija poslovna rješenja za klijente različitog profila, redom s vrlo zanimljivim projektima i zadacima. Trenutno zapošljavamo četrdesetak uhodanih i iskusnih profesionalaca, no uvijek smo u potrazi za talentiranim i stručnim ljudima koji će osnažiti naš tim.

 

 

drupal

Osim što smo dugogodišnji Microsoft partner, prije svega u području digitalizacije poslovanja i poslovnih procesa, naša su osnovna područja djelovanja e-commerce, gdje projekte razvijamo na platformi Magento te CMS koji baziramo na Drupalu.

Perpetuum tim čini sjajna ekipa od koje se može mnogo naučiti, a stalno se brinemo za stručnu specijalizaciju i dodatno obrazovanje djelatnika kako bi uvijek bili ukorak s vremenom i najnovijim trendovima dinamičnog tehnološkog svijeta.

Također, redovito surađujemo s akademskom zajednicom – Algebrom, FER-om, RIT-om Croatia i s varaždinskim Fakultetom organizacije i informatike, a s ciljem okupljanja i ulaganja u mlade talente u Varaždinu smo otvorili i razvojni ured. Stoga, ako studiraš ili se približavaš završetku tehnološkog fakulteta, slobodno nam se javi jer pružamo priliku da teoretsko znanje obogatiš praktičnim iskustvom.

Često organiziramo više ili manje formalna timska druženja, a posebno zanimljivo zna biti petkom poslije posla na terasi ugodnog zagrebačkog ureda u sklopu Bundek centra kada temeljito dešifriramo kraticu PPPP 😊

Zvuči ti zanimljivo? Odlično! Pregledaj naše stranice karijera, javi nam se i budi dio naše priče!