Karijere

Tražimo PHP i .NET developere. Stalno :) 

Karijere

Perpetuum Mobile zapošljava tridesetak uhodanih i iskusnih profesionalaca, a za specifične poslove angažira provjerenu mrežu vanjskih suradnika. Međutim, uvijek smo u potrazi za talentiranim i stručnim ljudima koji će osnažiti naš tim.

Znaš što znače Magento, Drupal, .NET, SharePoint i PHP? Imaš iskustva u radu s navedenim platformama i sustavima ili developerskog staža? Izvrsno, vrijeme je da porazgovaramo! U Perpetuumu te čeka sjajna ekipa od koje ćeš mnogo naučiti, a pobrinut ćemo se i za tvoju stručnu specijalizaciju i dodatno obrazovanje. Garantiramo ti da ćeš u našem timu uvijek biti ukorak s vremenom i najnovijim trendovima u dinamičnom tehnološkom svijetu.

Slobodno nam se javi i ako studiraš ili se približavaš završetku tehnološkog fakulteta jer ti pružamo priliku da svoje znanje obogatiš praktičnim iskustvom. Perpetuum redovito surađuje s akademskom zajednicom – Algebrom, FER-om, RIT-om Croatia te s varaždinskim Fakultetom organizacije i informatike. S ciljem privlačenja mladih talenata u Varaždinu smo otvorili i razvojni ured. Pridruži nam se i budi dio naše priče!