Isomer Capital – Prvoklasno web odredište za europski investicijski fond

Perpetuum Mobile je za investicijski fond Isomer Capital, sa sjedištem u Londonu, kreirao vizualno atraktivno internetsko odredište na kojem su sve informacije dostupne u dva klika mišem i kojim je iznimno jednostavno upravljati.

Klijent
Isomer Capital
Platforme
Drupal
Usluga
Cilj

Napraviti web stranicu koja će se temeljiti na platformi koja ispunjava industrijske standarde, ali i djelatnicima Fonda omogućiti da sami upravljaju sadržajem bez potrebe za naprednim poznavanjem programiranja ili posebnom edukacijom. Web stranica je morala reflektirati njihov pogled na investicijsku industriju, prikazivati Isomerove objave na Twitteru, ali i objave odabranih “velikih igrača” iz industrije u kojoj tvrtka posluje.

Rješenje

Odabrano je iSite Open rješenje temeljeno na Drupalovom sustavu za upravljanje sadržajem, koje u potpunosti odgovara zahtjevima klijenta . Naime, osim jednostavnog sustava za postavljanje novog i upravljanje već postojećim sadržajem, iSite Open je omogućio Perpetuumu da realizira prvoklasno vizualno iskustvo, ponajprije zahvaljujući kvalitetnim fotografijama koje opisuju europska središta visoke tehnologije, te ulagačke i start-up aktivnosti.

Testimonial

Perpetuumov tim uzeo je dovoljno vremena da razumije naš novi poslovni smjer i viziju novog pristupa tržištu tehnologija. I sami su tvrtka koja je usredotočena na tehnologiju tako da su veoma brzo i na visokoj razini razumjeli što pokušavamo ostvariti. Naporno su radili kako bi napravili zajednički plan i stranicu temeljenu na CMS-u koja izvrsno predstavlja naš novi brand. Sviđa nam se stranica, ali još važnije, dobivamo mnogo pozitivnih komentara i komplimenata od drugih iz industrije.

Joe Schorge-Managing partner