Hitno vam treba web trgovina? Imamo idealno rješenje za vas!

Ivana Mijić

Svjedoci smo drastičnih promjena koje su u kratko vrijeme rezultirale novom društvenom i gospodarskom dinamikom te novim tržišnim zahtjevima i ograničenjima. Mogućnost obavljanja poslovanja na digitalnim platformama pokazala se vitalnom, posebno u segmentu trgovine. Kao jedan od začetnika razvoja eCommerce rješenja, željeli smo pomoći trgovcima da premoste nastale izazove te smo kreirali Perpetuum Shop to Go - paket izrade online trgovine u tjedan dana! Shop to Go predstavlja praktično rješenje razvoja web shopa koje omogućava kreiranje digitalnog prodajnog kanala i smanjenje gubitaka u prodaji.  

jednostavno, ali sveobuhvatno rješenje

Kreiranje custom made web trgovina kompleksan je i dugotrajan proces izrade originalnog rješenja poslovnog modela, tehničkih funkcionalnosti i dizajna prema specifičnim zahtjevima klijenta. Kako je trenutno najvažniji cilj brza realizacija online poslovanja, ukazala se potreba za jednostavnijim eCommerce rješenjem. Stoga smo, temeljem bogatog iskustva sveobuhvatne digitalizacije poslovanja i upotrebe inovativnih tehnologija, osmisliti Shop to Go - originalno paketno rješenje razvoja online trgovine koja, uz adekvatne pripreme, može biti pokrenuta u tjedan dana!

Jedan od razloga zašto je moguća tako brza realizacija je korištenje Magento platforme, vodeće open source platforme za razvoj web trgovine koju koriste najveće svjetske i domaće kompanije. Odabrali smo funkcionalnosti platforme nužne za jednostavan i zaokružen proces online trgovine, uz mogućnost naknadnog razvoja uključivanjem dodatnih integracija i prilagodbi prema potrebama i željama klijenta.

praktično i povoljno rješenje

Shop to Go online trgovina praktična je za upravljanje i korištenje te pruža mogućnosti provođenja brojnih marketinških aktivnosti i kreiranja raznih izvještaja. Administratoru omogućava jednostavno upravljanje sadržajem i njegovim prikazom, narudžbama, prodajom i kupcima.  Dizajn i stilove prikaza sadržaja moguće je odabrati iz galerije 25 unaprijed kreiranih dizajn tema, a svaka predstavlja moderan izgled kreiran u skladu sa suvremenim korisničkim praksama. Ukoliko želite, dizajn može biti prilagođen vašem brendingu i zastupljen u obliku logotipa, fonta ili specifičnih boja ključnih elemenata poput Call-to-Action gumba (skraćeno CTA).

shop to go

Pokretanje Shop to Go trgovine, kao paketnog rješenja jednostavne online trgovine, moguće je po prilagođenim komercijalnim uvjetima, povoljnijim od kreiranja custom webshop rješenja.

adekvatna priprema materijala

Iznimno važan segment izrade webshop rješenja je priprema sadržaja koji će biti prikazani na stranici i zastupljeni u trgovini. Kako bi se mogao uspješno koristiti, sadržaj je potrebno pripremiti u odgovarajućoj formi, a brojni podaci trebaju biti točno prikupljeni i ispravno strukturirani. Stoga smo za Shop to Go korisnike pripremili nekoliko praktičnih dokumenata sa konkretnim uputama, listom zahtjeva i preduvjeta te savjetima za adekvatnu pripremu materijala.

kontaktirajte nas

Projekt kreiranja Shop to Go paketa okupio je multidisciplinaran tim “Perpetuumovaca”, a u cjelosti je vođen online! Rad od kuće nije bio prepreka da u kratkom roku osmislimo zaokruženo eCommerce rješenje koje omogućava brzu izradu jednostavne, ali potpuno funkcionalne internet trgovine po komercijalno prilagođenim uvjetima. Saznajte više o Shop to Go rješenju i ispunite priloženi online upitnik, naš tim će Vam se žurno povratno javiti!