Greenseeker - Napredno B2B e-poslovanje u 4 klika

Tvrtka Greenseeker trebala je web trgovinu koja će pojednostaviti proces narudžbe i kupovine i tako olakšati poslovanje i trgovanje tekstilnim proizvodima.

Klijent
Greenseeker d.o.o.
Platforme
Magento
Usluga
Cilj

Osmisliti i izraditi web shop za prodaju vrlo široke palete poslovnih poklona, s posebnim naglaskom na tekstilne artikle. Obuhvatiti više od 26 tisuća proizvoda, koji mogu biti opisani s 27 atributa, među kojima je čak i težina tkanine za majicu. Pri tome učiniti cijeli proces brzim, jednostavnim i preglednim za kupca te jednostavnim za održavanje i upravljanje.

Rješenje

Odabrana je iSite Shop/Magento platforma koja je dovoljno fleksibilna za izradu tako kompliciranog web shopa. U njene temelje čvrsto je integriran ERP i CRM koje je Greenseeker već koristio. Kritični podaci o proizvodima pohranjeni su u “back endu” kako se ne bi ponavljali, dok je cijeli proces odabira proizvoda maksimalno pojednostavljen te ga je moguće obaviti u četiri klika. Napredni filteri olakšavaju potragu za proizvodima, a u slučaju bilo kakvih problema moguće je chatom razgovarati s prodajnim osobljem. Fokus, prilikom narudžbe, stavljen je na cijenu, odnosno količinu koju kupac naručuje, gdje će sustav uvijek "poticati" korisnika da naruči što veću količinu, ne bi li ostvario i veći popust. Korisnik u svakom trenutku vidi točan iznos popusta koji je ostvario, te koliki dodatan popust još može ostvariti kao i koliko su troškovi dostave.

Testimonial

Na Klik4 projekt gledam ne samo kao na online alat za kupnju promotivnih proizvoda već i  jako marketinško sredstvo koje nas izdvaja od konkurencije. To je portal na kojem su primijenjene najmodernije tehnike prezentacije proizvoda i usluga,  a time i prezentacije same naše tvrtke. U vrijeme interneta i društvenih mreže neophodno je razlikovati se od velikog broja tvrtki na tržištu koje se bave sličnim djelatnostima. Suvremene web stranice omogućavaju da kompletno znanje i iskustvo koje stoji iza neke tvrtke na jednostavan način prezentiramo kupcu.   Mogu reći da nas kupci sada doživljavaju kao tvrtku koja ne samo da zna što radi nego prati trendove i ulaže u nove tehnologije. Izuzetno sam zadovoljan suradnjom sa Perpetuum Mobile jer je i za njih ovaj projekt predstavljao izazov sa tehnološke strane i mislim da smo napravili odličan zajednički posao. Svakako računam na suradnju na sljedećem projektu koji će biti čak i zahtjevniji od Klik4.

Emir Afgan-Predsjednik uprave Greenseeker d.o.o