Cvijet.hr - Od pupoljka do web trgovine

Perpetuum je redizajnirao i iznova koncipirao jednu od najstarijih i najuspješnijih online trgovina u Hrvatskoj.

Klijent
Cvijet.hr
Platforme
Magento
Usluga
Cilj

Nakon 17 godina uspješnoga poslovanja, internetska cvjećarnica Cvijet.hr odlučila je potpuno revidirati svoju digitalnu prisutnost, što je ponajprije podrazumijevalo izgradnju nove web trgovine, opremljene najmodernijom tehnologijom. Osim što je trgovinu trebalo učiniti jednostavnijom i inovativnijom za korištenje, Perpetuumov zadatak bio je klijentu omogućiti i:

  • naprednije mogućnosti dizajna i vizualne prezentacije;
  • kvalitetnije upravljanje cijenama i drugim komercijalnim uvjetima za kupnju;
  • korištenje e-commerce platforme, koja je široko prihvaćena u svijetu. 
Rješenje

Perpetuum Mobile standardno za web shop projekte koristi platformu Magento. Na projektu Cvijet.hr korištena je nova verzija, Magento 2.1, koja se uvelike razlikuje od prethodne, „jedinice“, pa nam je ovo bila prilika za primjenu novih znanja. Krajnji rezultat je vrhunski webshop koji po svojoj funkcionalnosti i izgledu može parirati bilo kojoj svjetskoj internetskoj trgovini specijaliziranoj za prodaju i dostavu cvijeća.

Cvijet.hr

Testimonial

Dugo smo u ovom poslu i znali smo točno što hoćemo od našeg novog weba. Perpetuum nam je u tome dao punu podršku, a mi smo se sa svoje strane pobrinuli da našu ponudu cvijeća, buketa i aranžmana ilustriramo najboljim mogućim fotografijama. Vizualna prezentacija mnogo znači u svakom web shopu, a naročito kad je riječ o našim proizvodima. Imamo više od deset tisuća fanova na Facebooku koji pomno prate naš rad i prema kojima osjećamo veliku odgovornost. Efekti projekta već se vide u znatno povećanoj prosječnoj narudžbi naših kupaca!

Marija Ljubić-vlasnica web trgovine Cvijet.hr