Carnet Users Conference i Perpetuum - suradnja koja pomiče granice

Ivana Mijić

I ove godine (već više od deseljeća!) smo ponosni sponzori CARNET-ove konferencije za korisnike CUC 2019 koja će se pod nazivom "Na granici mogućega" održati od 6. do 8. 11. u Šibeniku.

Nazivom konferencije "Na granici mogućega" želi se poručiti kako je, osmišljavanjem novih metoda poučavanja uz pomoć digitalne tehnologije, izvedivo pomaknuti granice mogućega u obrazovnom sustavu, mijenjati dosadašnja pravila i okrenuti se budućnosti.

Stoga nam je posebno zadovoljstvo i praktično pridonijeti konferenciji provođenjem radionice Office 365 iz perspektive Sistemaša kojoj je cilj potaknuti korištenje digitalnih tehnologija. Predstaviti ćemo praktične savjete za laku instalaciju i korištenje ovog popularnog Microsoft alata, posebice u obrazovanju. Interaktivno zamišljena, uz primjere konkretnih slučajeva, radionica otkriva kako na lak način implementirati Office 365 u svoj svakodnevni rad te nudi jednostavna rješenja za najčešće izazove i greške prilikom instalacije. 

Radionicu vodi naš Bruno Krsnik koji je tijekom svog radnog iskustva olakšao i unaprijedio svakodnevno poslovanje mnogobrojnih organizacija i tvrtki iz javnog i privatnog sektora korištenjem Microsoft tehnologija kroz implementaciju, sistemsku podršku i unapređenje korištenja Office365 alata.

Pozivamo administratore sustava, sistemaše, informatičare i sve koje zanimaju trikovi implementacije i korištenja Office paketa u EDU zajednicama da sudjeluju u radionici u četvrtak, 7.11., u 9:30 sati u dvorani Šibenik III, uz poziv svim sudionicima konferencije da posjete Perpetuum izložbeni štand.