Symantec Endpoint Protection 14

Vi ste ovdje

Prošle godine vidjeli smo više od 431 milijuna novih varijanti zlonamjernih aplikacija(malware), ransomware napadi su bili vrlo raznoliki a prijetnje nultog dana(zero day) su bile udvostručene. Sustav prijetnji se razvija brzo i s obzirom na veličinu i kompleksnost današnjih mrežnih sustava, organizacije se teško bore kako bi održale korak sa napadačima. Postoje mnoga rješenja koja pokušavaju zaustaviti malware infekcije alternativnim metodama i rješenjima na krajnjim točkama koja nude ograničenu zaštitu. Svi se slažu da je sigurnost krajnjih točaka(računala, mobilnih uređaja) kritična, ali pružanje učinkovitog rješenja je veći izazov nego ikad.

Da bi se zaštitili od današnjih sofisticiranih prijetnji, klijenti moraju zaustaviti prijetnje bez obzira na to kako su njihove krajnje točke napadnute.

 

Napadači se koriste sve profinjenijim tehnikama. Kako bi se uhvatili u koštac s rastućom prijetnjom, potrebno je rješenje koje kombinira tehnologije sljedeće generacije i ključne tehnologije za krajnje točke.

 

• Napredne tehnologije za otkrivanje nepoznatih prijetnji i sprječavanja napada nultog dana, uključujući Ransomware

• Prevencija eksploatacije memorije za popularne aplikacije i operativne sustave.

• Pristup globalnoj obavještajnoj mreži o prijetnjama u realnom vremenu

• Orkestrirani odgovor za brzo zaustavljanje prijetnji

• Dokazana zaštita na svim uređajima, bez ugrožavanja performansi

 

Symantec Endpoint Protection 14 dizajniran je da se suoči s današnjom situacijom sveobuhvatnim pristupom koji se proteže čitavim lancem napada i pruža dubinsku zaštitu. Koristeći se najvećom svjetskom mrežom za suzbijanje prijetnji, Symantec Endpoint Protection 14 može učinkovito spriječiti napredne prijetnje tehnologijama sljedeće generacije koje primjenjuju višedimenzionalno strojno učenje, reputacijsku analizu i nadzor ponašanja u stvarnom vremenu.

 

Symantec Endpoint Protection 14 pruža beskompromisnu zaštitu krajnjih točaka i to sa jedne upravljačke konzole i agentom koji se može integrirati sa drugim proizvodima i postojećom IT infrastrukturom.