SharePoint rješenja

Vi ste ovdje

Microsoft SharePoint – najpopularnije rješenje za timski rad

SharePoint rješenje bazirano na Microsoft tehnologiji je sustav koji olakšava tijek poslovnih procesa i kolaboracije. Odmah po instalaciji spreman je za korištenje, iako se često rade veće ili manje prilagodbe sustava prema potrebama korisnika. Osnovne namjene SharePointa su: timska suradnja, upravljanje dokumentima, intranetski portali, informatizacija poslovnih procesa, poslovna inteligencija i interni tvrtkin „social networking“.

Microsoft SharePoint Foundation – odlično (i besplatno) za početak!

Besplatna inačice SharePointa koja dolazi sa Windows Serverom omogućava kreiranje internih stranica za suradnju unutar tvrtke kao što su Meeting Workspaces, Document WorkSpaces, Team sites. Možete imati i wikije, blogove, liste, taskove i sve to zajedno integrirati s Microsoftovim Outlookom. Nemate li prevelike zahtjeve i složen sustav, ovo može biti odlično rješenje za vas. Također, integracija SharePoint Foundation verzije može biti "odskočna daska" za kasniji prelazak na SharePoint Standard ili Enterprise verziju.

Microsoft SharePoint Standard i Enterprise – potpuno rješenje za kolaboraciju

Microsoft SharePoint Standard i Enterprise nude kompletnu nadogradnju u nekoliko područja koja su novost u Microsoftovoj ponudi ili su prije bila uključena u drugim proizvodima. Tu je podrška za upravljanje sadržajem koja omogućava da intranet bazirate na SharePointu, Forms Serveru za kreiranje poslovnih procesa, Enterprise Searchu kao cjelovitom rješenju za pretraživanje podataka unutar organizacije, a sadrži i Social Networking elemente za povezivanje članova tima te brojne druge mogućnosti.

 

Iskoristite sav potencijal SharePointa

Slobodno nas kontaktirajte, ne samo ako nemate SharePoint, već i ukoliko mislite da niste iskoristili sve njegove mogućnosti. Naime, u praksi često susrećemo nedovoljno dobro instalirane SharePoint sustave koji ni približno dovoljno nisu iskorišteni u tvrtkama na čijim serverima postoje.