iSiteShop - e-commerce

Vi ste ovdje

iSite Shop – idealno rješenje za web trgovinu „po mjeri“, bazirano na Magento platformi

iSite Shop je rješenje za sustave elektroničkog poslovanja, bez obzira radi li se o klasičnom "web shopu" za potrošače ("B2C") ili podršci za veleprodaju i distribuciju ("B2B2). Sustav je nastao na Magento platformi, trenutno najpopularnijem open source rješenju za izradu web trgovina. Na razvoju Magento platforme svakodnevno radi tisuće programera, što rezultira konstantnim poboljšanjima u vidu novih funkcionalnosti i dodataka (pluginova). Odlučite li se za naše rješenje, ne trebate brinuti o svim tim novitetima budući da naš tim pruža svu podršku, održavanje, nadogradnju i edukaciju potrebnu za nesmetan rad sustava.

Maloprodaja i veleprodaja

Fleksibilnost iSite Shop platforme pruža optimalno rješenje za klijente čiji je web shop namijenjen potrošačima ("B2C"), kao i za sustave namijenjene poslovnim partnerima u veleprodaji i distribuciji (B2B). Internetska prodaja prema poslovnim subjektima ima svoje specifične potrebe.  Svaki zahtjev za registracijom, primjerice, možda treba biti odobren i klasificiran u pripadajuću skupinu poslovnih partnera. Mogu se podešavati različite cijene za svakog kupca, a načini i rokovi plaćanja su prilagodljivi. Postoji li potreba, B2B trgovina se može softverski povezati s poslovnim sustavom vašeg poslovnog partnera i na taj način automatizirati proces naručivanja te provjere cijena i dostupnih zaliha. Magento platforma omogućava i paralelno korištenje oba navedena tipa web trgovine te se u te svrhe razvija jedinstveno sučelje i rad na temelju jednog središnjeg kataloga što uvelike olakšava i ubrzava rad.

Integracija s vašim IS-om

iSite Shop moguće je povezati s gotovo svakim softverom koji koristite, što pridonosi efikasnosti, uštedi vremena te povećanju sigurnosti podataka. Najtraženija i najčešće implementirana je svakako integracija s poslovnim sustavom (ERP-om, knjigovodstvenom aplikacijom). Time se stanje zaliha, cijene i svi ostali podaci automatski prenose iz ERP-a u web trgovinu i nije ih potrebno ručno unositi ili sinkronizirati. iSite Shop možemo integrirati i s CRM sustavom, webom tvrtke te brojnim drugim tipovima aplikacija.

 

Integracija s bankarskim sustavima

Nakon što odradimo softverski dio projekta, vašu ćemo novu web trgovinu povezati s bankarskim sustavom kako bi novac od prodaje nesmetano mogao sjedati direktno na vaš račun. Osim toga, u sustav ugrađujemo i sigurnosnu zaštitu podataka te hosting podataka.