Događaji i najave

Vi ste ovdje

Rezultati istraživanja: „Povjerenje u digitalnu ekonomiju 2017.“

Perpetuum Mobile i partneri predstavili su rezultate anketnog istraživanja o povjerenju građana Hrvatske u digitalnu ekonomiju. Istraživanje se provodilo drugu godinu za redom, a ove je godine u njemu sudjelovalo više od 11 500 ispitanika.

Migracija u oblak više nije bauk

Tvrtke i organizacije u Hrvatskoj više ne razmišljaju o tome trebaju li prijeći na računarstvo u oblaku ili ne, već ih više muči kako to izvesti. Upravo zato Perpetuum Mobile organizirao je besplatni seminar “Migracija u oblak” na kojem su stručnjaci koji znaju sve o oblacima podijelili svoja i svjestska iskustva.

Perpetuumovac otkriva DrupalCon

DrupalCon okupio je gotovo 1800 ljudi iz cijelog svijeta

Našem se Alenu Pagaču pružila prilika da od 26. do 30. rujna sudjeluje na DrupalCon, globalnoj Drupal konferenciji koja okuplja sve koji su u dodiru s Drupalom - od developera i projekt managementa pa sve do direktora kompanija.

Dubline vraćam se tebi, tebi na obale Liffeya…

Europska jesenska konferencija međunarodne asocijacije IT Asset Managera (IAITAM FALL Annual Conference and Exhibition) ponovo je, kao i lani, održana u Irskoj, u Dublinu, 6. i 7. rujna 2016.

Održan uspješan seminar o e-commerce trendovima, izazovima i prilikama

E-commerce odnosno elektroničko poslovanje više nije nikakva novost. Tvrtke su sve svjesnije njegovih prednosti i užurbano se priključuju digitalnoj ekonomiji. Upravo kako bi pojasnili što je točno e-commerce, koji su njegovi izazovi, prednosti, ali i prilike koje se ne smiju propustiti, Perpetuum Mobile organizirao je besplatni seminar koji je okupio više od 100 zainteresiranih posjetitelja.

E-commerce trendovi, izazovi, prilike

E-commerce u Vašem poslovanju

Upravljanje softverskom imovinom (SAM – Software Asset Management)

Softver, odnosno softverske licence, vrijedna je i važna imovina poduzeća o kojoj često ne vodimo dovoljno računa.

Poslovni susret: Povjerenje u digitalnu ekonomiju u Hrvatskoj

 

Perpetuum Mobile i partneri organizirali su poslovni susret na kojem je u središtu pozornosti bila digitalna ekonomija. Hrvatska i njeni građani već nekoliko godina usvajaju, koriste i razvijaju različite vještine i proizvode kojima stvaraju digitalnu ekonomiju. Sa širenjem digitalnog u sve sfere društva, klasična ekonomija preobražava se u digitalnu ekonomiju.

Održan seminar o upravljanju softverskom imovinom

Održan seminar o upravljanju softverskom imovinom (SAM)

Perpetuum uputio korisnike u najbolje prakse i SAM procese

“Oblaci” u poslovnom svijetu nisu ništa loše

Perpetuum objasnio zašto je cloud computing pravi odabir za svaku kompaniju

Stranice